Ilmoita kesätyöpaikka

Haetko kesätyöntekijöitä? – Ilmoita kesätyöpaikkasi ilmaiseksi Monsterissa

Julkaise ilmainen työpaikkailmoitus:

Jotta voit julkaista veloituksettoman kesätyöpaikkailmoituksen Monsterissa, tulee siinä lukea selkeästi, että kyseessä on kesätyö.

Näin tilaat ilmaisen kesätyöpaikkailmoituksen Monsterin sivuille:

  1. Lähetä viesti myynti- ja asiakaspalveluumme osoitteeseen: yritys@monster.fi ja kerro, montako kesätyöpaikkailmoitusta haluat julkaista sivuillemme ja mille alueille.
  2. Lähetä viestin mukana asiakaspalveluumme yrityksesi logo (koko 300 x 150 pikseliä) sekä sähköpostiosoite, jonne haluat julkaisuun tarvittavat tunnukset.
  3. Asiakaspalvelumme luo yrityksellesi tunnukset ja lataa toivomasi määrän ilmaisia kesätyöpaikkailmoituksia tilillesi. Voit tarvittaessa pyytää ilmoituksia lisää myöhemmin.
  4. Asiakaspalvelumme lähettää toimittamaasi osoitteeseen tilin tunnukset ja salasanan ilmoitusten julkaisua varten.
  5. Voit kirjautua sisään ja julkaista asiakastilisi saldon verran ilmaisia kesätyöpaikkailmoituksia.

Voit julkaista kesätyöhakusi Monsterin 60 vrk:n ilmoituksilla maksutta toukokuun loppuun asti.

Lisätietoa saat asiakaspalvelustamme: yritys@monster.fi tai p. 010 665 2180

Opiskelijat ja nuoret ovat liikkeellä – Työnantaja, ole läsnä!

Kesätyöt ovat yrityksellesi tilaisuus tavoittaa tuhansia kiinnostuneita opiskelijoita ja rakentaa mielikuvaa yrityksestäsi tulevaisuuden osaajille. Erotu kesätyöpaikkojen tarjonnasta ja viesti yrityksestänne työnantajana tulevaisuuden tekijöille. Kaikki Monsterissa julkaistut kesätyöpaikat löytyvät www.kesaduunit.fi -sivustolta.

Jos yrityksenne haluaa erottua, voit nostaa yrityksenne kesätyöpaikkoja paremmin esille sivuillamme ja saada lisänäkyvyyttä työpaikoillenne sosiaalisessa mediassa. Ota yhteyttä meihin (yritys@monster.fi), jos yrityksenne haluaa herättää nuorten mielenkiinnon sekä rakentaa työnantajakuvaa pitkällä tähtäimellä.